Hodja fra Danmark

Hodja fra Danmark er et unikt projekt som går ud på at få børne- og ungdomsteater ud på alle landets asylcentre. Hver teaterforestilling følges af en workshop hvor asylbørn sammen med danske børn får lov til selv at være skabende og lege med historien om dem selv spejlet i fortællingen om Hodja som rejser ud for at opleve verden. Aktør er igang med at udvikle grundstrukturen til workshops som skal afprøves på i flere sammenhænge i projekts pilotfase vinteren 2016-17 og vi glæder os!

http://www.assitej.dk/hodja-fra-danmark-teater-asylb%C3%B8rn

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s