AKTØR i Kina

AKTØR har i sommeren 2019 søsat et samarbejde med William Theatre om Sommercamps med HC Andersen i Kina. Vi har været afsted til Shanghai og afviklet to 14-dages sommercamps med børnehavebørn for Xiwai International Kindergarten. I samarbejde med kinesiske teaterfolk og børnehave lærere (ja det hedder teachers, også i børnehaven) har Naja Birke og Stine Tange fra AKTØR gennemført to sanselige poetiske camps med en afsluttende forestilling om “The Ugly Duckling”. Det har været en kæmpe oplevelse og begge camps blev afviklet meget flot. Noget af et kulturchok har det samtidig været på mange punkter, pædagogik i Kina er en noget anden størrelse end vi er vant til fra Danmark. Vi ser frem til flere samarbejder med William Theatre.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s