Anbefalinger og referencer fra tidligere samarbejdspartnere

 

”Samarbejdet med Sine Sværdborg og ZeRUM har været præget af en stærk faglighed, bundet op på en kontakt til lærernes hverdag, som vi som teater ikke altid selv besidder.”

Teaterleder Trine Wisbech,

Det Lille Teater & Marionet Teatret

 

“I samarbejdet med AKTØR har jeg oplevet en fantastisk evne til at skabe tryghed i samarbejdsrelationen og overskud til at tackle udfordringer undervejs. Absolut en god oplevelse at arbejde sammen med Sine og Marie!”

Projektleder Cecilia de Jong

Kulturregion Fyn

 

Jeg har ved min deltagelse i projekt Klint fået stor inspiration til mit videre arbejde med mine elever, idet jeg har fået idéer til nye måder at bringe teater, musik og billedkunst ind i min undervisning. Dejligt at opleve nogle undervisningsforløb med eleverne, hvor der var midler nok og kompetente personer inden for hver deres felt.

Eleverne har udfordret sig selv og har set at, det at gå i skole kan foregå på en helt anden måde, end de plejer. De har ved ferniseringen desuden prøvet at udstille deres produkter for et stort publikum og i nogle nye rammer. De har set sig selv som vigtige brikker i projekt Klint. Og så har de været glade for aktiviteterne: At skabe rum af naturmaterialer, at lave musik af klintens materialer samt lavet teater om naturens små dyr på klintens område.

Vi deltager gerne i et lignende projekt!

KH Hanne Nielsen – Lærer Store Heddinge skole.

 

“Jeg synes, at det var superinteressant at få lov til at se, hvordan en teaterforestilling egentlig fungerer, det var et superarrangement og en god oplevelse!”

Isabella, 1.a., Gladsaxe Gymnasium – deltager i workshoppen “Teaterspillet” på Det Kongelige Teater, designet og afviklet af Marie Markvard Andersen

 

På teatret har Marie blandt andet sat tydelige aftryk med det 1-årige unge til unge drevet udviklingsforløb for kreative iværksættere ml. 15-22 år ‘Teaterpiloterne’ såvel som med ‘Teaterspillet’. Begge formater giver større skoleelever mulighed for at opleve en teaterproces på egen krop, ved selv at skulle tage stilling til dilemmaer og valg, samarbejde og strategier. Marie er en udpræget konceptmager og hendes evne til at udvikle nye projekter er indiskutabelt både hendes styrke og drive. Med struktureret og konsistent tilgang har Marie ligeledes varetaget tilrettelæggelse og afvikling af adskillige events, workshops og arrangementer i teatrets huse over årene. Det skal desuden nævnes, at Marie har formidable evner udi at sætte ord på og beskrive sine projekter og de bagvedliggende formål.  

Marie har en intuitiv tilgang til og forståelse for, på en og samme tid at være lyttende og igangsættende når det kommer til projekter med, for og af unge mennesker. Hun bliver et naturligt samlingspunkt og forstår til fulde vigtigheden af, at etablere et tillidsfuldt rum, når der enten skal skabes nye relationer overfor nye målgrupper eller når mere drevne kulturforbrugere skal udfordres på formater, involvering og deltagelse.

Dorthe Paulli, Det Kongelige Teater

Siden her er under udarbejdelse og vil løbende blive opdateret.