AKTØR’s Freelance-netværk

AKTØR vokser og vi samarbejder derfor ofte med forskellige freelancere på forskellige jobs og opgaver. Derfor er vi interesserede i at udvide vores freelancer-netværk med dygtige freelancere, som vi kan hyre ind fra tid til anden. Derudover er vi også interesserede i at udvikle nye projekter i samarbejde med andre dygtige og erfarne projektledere, undervisere, konceptudviklere og scenekunstnere.

Det er vores motivation for at oprette AKTØR’s Freelance-netværk.

Vi håber dog også at netværket kan fungere som en fælles udviklingsplatform, hvor forskellige kreative fagligheder kan mødes i tværfeltet mellem scenekunst, læring, co-creation og projektdesign. Vi ønsker at understøtte et netværk, hvor freelancere kan mødes og udveksle ideer og tanker, og gennem nye samarbejder kan skabe flere scenekunstneriske oplevelser og læringsprojekter for børn og unge.

Er du endnu ikke en del af netværket, men ønsker at blive det, så send en mail med et kort cv samt billede til: aktorkonsulent@gmail.com, hvor du beskriver din faglige baggrund, din erfaring og din motivation for at ville være en del af AKTØR’s freelance-netværk. Alle er velkomne til at søge om at komme med i netværket. Vi svarer løbende tilbage så hurtigt som muligt.

Er du allerede en del af netværket, så husk også at blive en del af freelancer-netværkets facebookgruppe.