Jeppe Lajer

Jeppe Lajer

 

Som uddannet skuespiller fra Statens Teaterskole og certificeret facilitator fra International Association of Facilitators befinder jeg mig bedst når jeg arbejder i krydsfeltet mellem teater og facilitering.

Jeg har bevæget mig en del omkring fra børne- og ungdomsteater (bla Tivolis børneteater, Anemoneteatret), forum og procesteater (Prisme og RM ressources), event og rollespil (Viceversa, Midgaard event) til facilitering og procesledelse (Maersk, Kbh kommune, Kulturstyrelsen, Center for fremtidsforskning mfl).

INTERAKTIVT SKUESPIL

Improlege, forumteater, dialogtræning, hemmeligt teater, Co-Play. Jeg dyrker improformer og metoder der åbner øjeblikkets magi og bringer mennesker i kontakt.

FACILITERING

Specialist i large group facilitering dvs Open Space såvel som traditionel konference. Kropsligt og visuelt orienteret facilitator med force i beslutningsprocesser og systematisk problemløsning.

VIDEO

Med iPhone og GoPro kameraer laver jeg low cost video kendetegnet ved hurtig produktionsproces og kort og fængende formidling.

VÆRTSSKAB

Som konferencier eller eventleder skaber jeg trygge rum som giver deltagerne mulighed for at give sig hen. Kombinationer af scenerum, spillerum og frit udfoldelsesrum.

ORGANISATIONSUDVIKLING

Har set mange konsulenter komme og gå. Er selv kommet og gået. Jeg arbejder med en narrativ og systemisk tilgang og skaber rammer for samskabelse og selvorganisering.

KOMMUNIKATIONSTRÆNING

Foredrag og kurser om kropssprog, gestik og mimik, præsentationsteknik og den store usikkerhed i samspil.

Reklamer